Trivselsregler

Les våre påmeldingbetingelser og trivsels-regler nøye før du melder deg på et dansekurs. For at førsteinntrykket av danseundervisning skal være så positivt som mulig, ber vi alle om å på forhånd gå gjennom reglene som gjelder for danseundervisningen ved Salsademika.

KURSADRESSE I TROMSØ
Søndre Tollbodgate 7, 9006 Tromsø, 2. etasje. (med inngang fra nr. 9) i Tromsø sentrum.

PÅMELDING / BETALING
Du er påmeldt nå du har fyll ut, sendt påmeldingsskjema og betalt kursavgiften før påmeldingsfristen. Påmeldingskjema finner du på vår påmeldingsside. Link: PÅMELDINGSSIDE Betalingsinformasjon: kursavgift betales før kursstart til Salsademikas bankkonto ‪47501883960‬ eller Vipse til Vips nummer 550001, eller søk opp Salsademika Danseskole på Vipps. Betalingen merkes med deltakernavn og kursnavn.

AVMELDING
Avmelding og refusjon av kursavgiften FØR kursoppstart: kun ved alvorlig sykdom. Ved refusjon stilles krav til skriftlig dokumentasjon. Ved avmelding ETTER kursoppstart; Ingen refusjon.

DROP INN
Salsademika danseskole tar vanligvis ikke inn dropp inn, kun forhåndspåmeldte elever.

AVLYSNING AV KURS
Salsademika danseskole forbeholder seg retten til å avlyse et dansekurs der det er 10 eller færre betalende påmeldte elever i løpet av den første uke av kurset. Da vil vi så godt det lar seg gjøre komme med tilsvarende kursalternativer. Hvis det ikke finnes et passende kurs blir kursavgiften eller saldoen av kursavgiften på det aktuelle kurset refundert til de aktuelle elevene som har betalt.

SKOLENS TRIVSELS-REGLER

ANSVAR
Salsademikas danseskole har ansvar for at hvert enkelt kurs gjennomføres som beskrevet i kursbeskrivelsen. Den enkelte kursdeltaker har selv ansvar for å ha lest gjennom kursbeskrivelsen, påmeldingsbetingelser, egen oppmøte og gjennomføring av kurset.

GOD OPPFØRSEL
Elevene plikter å vise respekt for hverandre, danseskolens instruktører og dens elever, samt utvise normal god oppførsel.

FILM / FOTOGRAFERING
Vi dokumenterer av og til kurs-aktivitetene på Salsademika danseskole gjennom bilder og video. For eksempel ved kursoppstart dansekurs, workshops, prosjekter og andre arrangementer. Bildene/video publiseres på danseskole hjemmeside og sosiale medier. Det er ikke tillatt å filme eller fotografere under undervisningen uten tillatelse fra instruktøren, eller danseskolens ledelse.

VÆR PRESIS
Møt opp i god tid før kurset begynner.

HYGIENE
Alminnelig god hygiene er viktig når mange skal danse sammen. Alle bør ha på seg rent dansetøy og rene innesko.

SMITTEVERNTILTAK COVID-19

Vi følger anbefalte retningslinjer fra FHI, og kan ønske velkommen til danseundervisning:

-Alle må sprite hender når de ankommer lokalet.
-Antibac er tilgjengelig ved inngangen og flere steder i lokalet.
-Begrensning i antall deltakere per klasse maks 10, jf. nasjonale råd.
-Husk å holde minst 1 meter avstand til andre i lokalet.
-Garderober kan ikke benyttes, vi oppfordrer derfor alle til å komme ferdig skiftet.
-Hold deg hjemme dersom du eller barnet ditt har forkjølelsessymptomer.
-Maks 1 forelder per barn under 12 år.
-Unngå trengsel på vei inn og ut av undervisningslokalene.
-Toalett besøk kun en av gangen.

For deltakere i pardans:
-For de som deltar med partner: partner bør være husstandsmedlem eller tilsvarende (kjæreste, nær venn/venninne).
-For de som deltar uten partner: danser solo under kurs.

Dersom vi må avlyse kursene pga. nasjonale/regionale restriksjoner, vil kursavgiften bli refundert.

KLÆR OG SKO
Generelt kan du komme som du selv vil på dansekurs. Men vi anbefaler helt vanlige, behagelige klær og innesko, som gir god bevegelsesfrihet. Alle bør ha på seg rent tøy og rene innesko som ikke legger merke på gulvet. Man kan også danse i sokker.

INNESKO
Det er kun tillatt med rene innesko i salene. Vi må be dere benytt sko med såler som ikke lager merker på gulvet. Sko du bruker ute er ikke tillatt.

ALKOHOL OG RUS
All kursundervisning på Salsademikas danseskole foregår i et rusfritt miljø.