Brudevals 

Bryllupsdans er en av de mange detaljer som skal være klare før den store dagen. Planlegger du bryllup, vil du ha en del spørsmål ang. bryllupsdansen, som for eks, hva skal jeg danse, hvor kan jeg lære det, hvilken musikk skal jeg ha i mitt bryllup? osv. Her svarer vi på det de fleste brudepar lurer på:

VANLIGE SPØRMÅL
– Hvor lærer jeg brudevals?
– Hva vil jeg lære?
– Hvor lang tid i forveien bør jeg starte?
– Hvilken musikk skal jeg danse til?
– Hvor mange timer trenger jeg?

HVOR LÆRER JEG BRUDEVALS?
Salsademika danseskole tilbyr privat danseundervisning i brudevals i Norge siden 1999. Vår kursvirksomhet spenner over flere byer, inkludert Tromsø, Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Våre erfarne instruktører veileder deg gjennom hvert steg, slik at du føler deg trygg og forberedt på den store dagen.

Private dansetimer er den beste veien til læring og utvikling. Du lærer i ditt eget tempo, noe som betyr at du lærer raskere. Hver undervisningstime varer 60 minutter.

HVA VIL JEG LÆRE?

På Salsademikas private danseundervisning i brudevals skaper vi en vakker og enkel dans/koreografi som passer til deres ønskede sang. Vår koreografi er utformet for å være både nydelig og lettfattelig, slik at alle kan lære den uansett danseerfaring. Dere trenger ikke å ha tidligere forkunnskaper for å delta og imponere på den store dagen.

Vi lager for deg et helthetlig opplegg hvor du lærer alt du trenger fra begynnelsen til slutten av bryllupsdansen din. Instruktørene vil ta godt vare på deg i en trygg og komfortabel undervisningstime.

HVOR LANG TID I FORVEIEN BØR JEG STARTE?
Vi anbefaler å starte senest 6 uker før bryllupet. Dette avhenger også hvilke ambisjoner du har. Du trenger tid på å lære bevegelsene og at trinnene skal sitte godt. Det er fint å ha stegene på plass før siste uke av den store dagen din.

HVILKEN MUSIKK SKAL JEG DANSE TIL?
Vårt forslag til sanger går i rolig 3/4 takt, altså vals takt. HER på denne lenken kan du ta en titt på spilleliste. Til syvende og sist du velger musikken du ønsker.

HVOR MANGE TIMER TRENGER JEG?
Du trenger nok tid til å lære inn dansen og følge kroppens naturlige progresjon i denne prossesen. Vi tilbyr 3 pakker som dekker ditt individuelle behøv:

GRUNNPAKKE:  passer deg som ikke har så mye tid. Vi setter sammen en enkel, men vakker dans. Grunn-pakken inneholder 4 private dansetimer.
STANDARD: vår sikre anbefaling for optimalt resultat. Standard-pakken inneholder 8 private dansetimer.
MELLOMNIVÅ : perfekt for deg som har ambisjon til noe større. Mellomnivå-pakken inneholder 12  private dansetimer.

Vi håper nå at vi har besvart noe av de spørsmålene du lurer på og at du er klar til å begynne å danse. Ønsker du å bestille private danseundervisning til ditt bryllup ta kontakt med oss per e-post: information@salsademika.no SMS: 99160794 eller fyll ut og send kontaktskjemaet nedenfor: