KURSNAVN: LATINO DANCE (HELGEKURS I STORSTEINNES ) | GRUNNKURS | INSTRUKTØR: MIGUEL RAMIREZ | DATO: 05 – 07 MAI. 2017 | KURSVARIGHET: 6 TIMER

Salsademika har gleden av å invitere deg og dine venner til helgekurs i Latino Dance med instruktøren Miguel Ramirez. Dette kurset er perfekt for deg som er helt fersk i latinske pardans og ønsker en god innføring for å komme i gang.

På helgekurset lærer du 3 av de mest populære dansene innen latin: Salsa, Merenge og Bachata. Helgekurset er for alle, uansett danseferdighet eller alder. Forkunnskaper eller dansepartner ikke nødvendig!

TIMEPLAN FREDAG 05. MAI. 2017
19:00-21.00 MERENGE
TIMEPLAN LØRDAG 06. MAI. 2017
13:00-15:00 BACHATA
 TIMEPLAN SØNDAG 07. MAI. 2017
13:00-15:00 SALSA
PRIS
Før 01. april 2017 1.200kr
Etter 01. april 2017 1.350kr

PÅMELDING / BETALING

Du er påmeldt når du har betalt kursavgiften. Betaling av kursavgiften skjer via vår betalingsside ved å klikke her. Betaling må være registrert før kursstart. 

KURSSTED / KONTAKT

Storsteinnes.  Mobil: 99160794 E-post: information@salsademika.no

MERENGE er en av de mest populære dansene fra Den Dominikanske Republikk, og kanskje en av de mest kjente stilartene blant musikere der grunnrytmen bygger på en tydelig 2-takts rytme med variasjoner i hastighet. Merengue er en relativt enkel dans med kun ett trinn, men med mange variasjoner og vegelser som gjør den annerledes og morsom.

BACHATA er en svært sexy og smoth dans fra Den dominikanske republikk. Du vil lære de første grunnleggende Bachata grunntrinn, etterfulgt av noen enkle og kule turer. I motsetning Salsa (den mest tradisjonelle latinske dansen), har Bachata ikke vanskelig eller komplekse turer, men det er massevis av kroppsbevegelse satt i de grunnleggende trinnene. Bachata er en romantisk, leken og sensuell pardans. Ingen tidligere danserfaring er nødvendig.

SALSA: den direkte oversettelse av begrepet Salsa til norsk er «saus» dvs en blanding av forskjellige ingredienser. Salsa er en av de mest sensuelle, elegante og temperamentsfulle dansene som fins. Når du danser salsa kan du apellere til glede, sensualitet og eleganse. På helgekurset vil du lære hvordan du finner takten og rytmen i musikken, grunntrinnene i salsa, føre/lede dansepartneren og enkle turer.

%d bloggers like this: