Velkommen til Hip Hop (fra 16 år og oppover) i Tromsø

KURSBESKRIVELSE
Hip Hop-dans har et bredt spekter av stilarter og refererer til dansestiler som blir danset til hip hop-musikk, eller sjanger som kommer fra Hip Hop-miljøet. Dette inkluderer et bredt spekter av stilarter, blant annet Hip Hop, Rnb, Funk, House, Locking m.m.

Denne klassen på 90 minutter inneholder alt; grundig oppvarming, teknikk med fokus på “groove” og “bounce” m.m, dans, koreografi og uttøyning. Instruktøren for dette kurset Julie har gått på International Dance Academy i København og L.A. og Bårdar Akademiet, hvor hun har danset en rekke stiler, som Hip Hop, jazz og moderne. Hun er både en dyktig danser og en inspirerende pedagog. Forkunnskaper ikke nødvendig for å delta på dette kurset!

KURSOPPLEGG
Kursnavn: Hip Hop fra 16 år og oppover 
Oppstart: tors. 9. jan. 2020. Tromsø
Undervisningstid: tors. fra 18:30-20:00 (90 min.)
Kursvarighet: 8 uker

*Prøvetimer: det kan avtales en gratis prøvetime første kursuken, dersom det er fortsatt ledige plasser.

PRISER
Normal pris: 1.800 kr per deltaker.

TILBUD OG RABATTER
Vi har den perfekte gaven til deg til jul – Salsademikas juletilbud. Derfor gir vi deg 10% i rabatt ved påmelding. Tilbudet utløper 6. des. 2019.

PÅMELDING / BETALING
Du er påmeldt nå du har fyll ut, sendt påmeldingsskjema før påmeldingsfristen. Påmeldingskjema finner du på vår påmeldingsside her på lenken nedenfor: PÅMELDINGSSIDE

KURSSTED: Salsademika Tromsø
ARRANGØR: Salsademika danseskole
KONTAKT: mobil: +47 99160794 E-post: information@salsademika.no

Følg oss på Facebook / Instagram.

%d bloggers like this: