Workshops med Denice MiSo – Tromsø

LØRDAG 4. april 2020 – Tromsø.

Vi gjentar suksessen lørdag 4. april 2020. Gjør deg klar for en ny
runde med Denice Solberg, for andre gang i Salsademika Tromsø. En
dansedag med intens og inspirerende dans på internasjonalt nivå.

Denice er profesjonell danser/koreograf, bor i Oslo og jobber til daglig med flere store norske artister. Du ser henne på de fleste av TV-showene; MP, Stjernekamp, Idol, The Voice, Spellemann prisen og VG-lista.

Det siste året har hun vært en av Julie Bergans hoved koreografer og dansere. Denice underviser til vanlig i Urban/Commercial og Heels i Oslo. Hun brenner for dansen og gleder seg til å komme til Tromsø. Ta en titt på videoen under og få en smakebit på hennes populære workshops.

Tema for dagens workshops er Urban Street Commercial. Dette inkluderer et bredt spekter av stilarter, blant annet Street Jazz, Hip Hop, Rnb, Funk, House, Locking m.m. Nivået på workshops er middel/høy men arrangementet er åpen for alle. Begrenset antall plasser. Arrangør: Salsademika danseskole.

TIMEPLAN LØRDAG 4. APRIL 2020
-14:45-16:15 Urban Street Commercial.
-16:30-18:00 Urban Street Commercial with Heels.

*Forskjellig koreografi på hver workshop.
*Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke sko med svarte såler som lager merker på gulvet. Altså: kun innesko som ikke lager merker.

PRISER
1 workshop: 150 kr.
2 workshops: 250 kr.

PÅMELDING / BETALING
Du er påmeldt nå du har fyll ut, sendt påmeldingsskjema før påmeldingsfristen. Påmeldingskjema finner du på vår påmeldingsside her på lenken nedenfor: PÅMELDINGSSIDE

KURSADRESSE: Søndre Tollbodgate 7, 9006 Tromsø, 2. etasje.

KONTAKT: mobil: +47 99160794. E-post: information@salsademika.no 

Følg oss på Facebook / Instagram.